Om mig

Christina Nordstjärna – Sjuksköterska, Akupunktör, Hypnotisör, Breathworker, Yoga och Mindfulness instruktör.

Blev medveten om sammanhanget kropp, tanke, själ i tidig ålder. Var i ungdomslandslaget i simhopp och blev medveten om mina tankar och kraften de har på mitt liv.  Vi skapar vårt liv, vår framtid här och nu med våra tankar och känslor.Andningen har också en central roll i hur vi mår och hur vårt liv ser ut.

Från 2010 har jag studerat och dokumenterat, effekt Yoga Breathwork och hypnos har på kropp och själ. Det är ett starkt och klart svar från alla deltagare i projekten: Kroppen blir starkare, tankarna mer fokuserade, intuitionen klarare. De blev gladare, tryggare. Självsäkerhet och mod att gå sin egen väg, nå sina drömmar blev starkare och starkare.

Min resa till Indien som varade i 12 år var en Magisk upplevelse. Där integrerade jag mina egna spirituella upplevelser med hjälp av spirituella Mästare och Visdomslärare. Magin har varit i mitt liv sedan dess.

På retreat och kurs med mig önskar jag ge deltagarna en smakbit av den magin för att skapa en längtan att själva utveckla sin inre unika kraft. Vi är alla vackra själar som upplever livet här på jorden genom vår kropp.

Andliga vägledare

Mina starkaste andliga vägledare Haidakhand Babaji och Mahavatar Babaji.

Kontakt

E-post: christina.nordstjarna01@gmail.com

Telefon: +47 944 82 368

Kontakt